Thursday, January 13, 2011

Sedapnya Tido

at Thursday, January 13, 2011
Reactions: 

BAZILAH BINTI JUSOH...!!!!


Sila bangun ye.. Jelesnya tengok Baz tidor tak bangun-bangun. Eh, hidup lagi ke tak minah ni. hahahaha. jahat gila aku. Takdelah, statik je roomate aku ni tido.. Risau menggunung ni. Oh ok, dia baru bergerak sikit. Hidup lagi. huhuhu

Aku bangun, dia tido, aku tido, dia tido, aku bangun tido, dia tido.. mencik ok dengan orang yang boleh tidor lama-lama ni...

Aku nak tidur lama-lama, mesti ada je yang cemburu. Tak sampai 5 minit, ada je yang calling-calling... Ada je yang suruh sign agreement sana sini, check juta-juta, kontrak ber K K.. Susah jadi CEO ni.. Ceaaaa.. (kembang hidung sebab henset bunyi lagi kencang dari korang)..

I kan famous.. Tu tak masuk lagi buzz buzz kat FB, twitter, YM, bersusun-susun, tu ade lagi yang tengah tunggu giliran nak buzz aku.. Hakhakhak.. Ayat nak menang je kan.. Tidak ku sangka, hidupku sepopular ini.. Hahahaha... Muntah..!


Motip entry..?? Just nak bagitau aku glamour.. Wakakakaka

Sebenarnya sedang keseorangan di kala Bazilah Jusoh xnak bangun-bangun. Dan saya kesepian... tsk tsk tsk

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review