Wednesday, January 19, 2011

Cik Buyung Ada Interview Yaww..!

at Wednesday, January 19, 2011
Reactions: 

Padan muka aku. Ingat nak main-main je klik kerja kat Jobstreet malam tadi. Sekali, eh eh orang tu kol la.. Gila cepat kan.. Bagus-bagus..!!

Tapi macam tak bersedia lagi la uolls untuk aku bekerja.. Sayang nak tinggal kawan-kawan ku yang semua bontot macam mummy shrek tu.. Mana nak dapat species gitu kan.. Sudah terancam katanya..Hik hik hik

Cececece, macam la dapat kerja tu, belum apa-apa dah pikir, nanti kerje nak bawak motor la, pastu parking kat stesen LRT, pastu boleh jalan kaki, pastu nak cari rumah dekat dengan papa.. Nanti tiap malam boleh mengada-ngada mintak belanja makan, pastu leh manja-manja mintak gelang emas. Hik hik hik.. sepak je juta-juta cik buyung ni.. Baru nak interview je kot kan...

Tapi debar-debar la, apa yang aku nak jawab ni. Aku bio marin, yang aku nak pergi ni, bahagian admin, ok, dalam laut sudah sedia maklum, takkan ada ofis yang penuh dengan meja, dan ikan-ikan duyung yang jadi secretary..

Maklumat Interview:

Jawatan - Admin Executive
Tempat - Cosmopoint
Tarikh - Jumaat ni pukul 9


p/s: Macam tak sesuai je kan jadi orang admin.. Secretary baru mengancam. Artis sangat kannnn...


4 comments:

Anonymous said...

ala jgn la tgl kn kitorg... xmngncam taw u ni..ha3...lek aaa.. g je intebiu tu..mane taw le jd secretary plak.... glup2~~~

Fariha said...

nak jadi seceretary, body harus mengancam..ewah...syg oh nak tggalkan korang yang cun melecun bak bunga matahri ni..wakakaka

Anonymous said...

pastikan ko sayang nak tgalkan kitaorg eh..bukan sebab ko xdapat elaun lg ke??hikhik..sedap sikit aku dengar ko kate kitaowg bak bunga matahari...daripada bontot cam mumma shrek tu..aiseh..haha

Fariha said...

holoh holoh..ok la ok la.. ibarat sunshine gitu kan..nak jugak up sama dengan aku tu..cettt..!!!

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review