Wednesday, January 5, 2011

Hari Pertama Masuk Makmal

at Wednesday, January 05, 2011
Reactions: 
Lepas je habis kelas soft skill bersama instruktor kami yang super duper best, untuk bulan kedua, weoll ade pulak kelas teknikal skill, kene masuk-masuk makmal gitu. Tak lama pun, beberapa hari je.. Dan, semalam adalah hari pertama masuk makmal.



Bukan main kecoh lagi. Wu wa wu wa... Dengan aku aku kepochi sama. Pengak kot sebab dah lama tak dapat cium bau lantai makmal.. Dah setahun tak merasa sakit bontot sebab duduk atas kerusi makmal yang kecik tu.. Dah lama tinggal woo. Tapi pengalaman nak ushar abang makmal yang kacak disini, memang takdelah.. Dulu kala, aktiviti godaan kaum adam adalah begitu berleluasa. Nampak je hero sikit, jalannn..




Ada terbau-bau labcoat baru tak...??? Labcoat die kasi pinjam free ok..!! Tak bukak pun dari plastik. Yang dah ada labcoat tu, buat-buat tak pernah ada labcoat tetiba.. Ate, dah semuanya free, buat apa tunjuk yang sendiri punya kan. Kawan sebelah bau kedai, ko bau kepam... apadehal ??? Labcoat aku dah tak tau mana tuju halanya. Dah beranak pinak kot cik tikus dalam poket labcoat aku.. Ahh.. nasib, labcoat zaman matrik, warna pun, dah macam lampu kuning traffic light, masih mahu amik risiko tunjuk di khalayak ramaikah...??? Buat ikat batu nesan boleh la..



p/s: Kau tengok makcik Asiah, yang pakai tudung cream sebelah aku tu, kemain lagi dia posing, ooo budget Ratu Cantik Venezuela la tu.. Dia tak tahu, Ratu Cantik Uruguay pun boleh nangis tengok gaya dia ni...


2 comments:

Anonymous said...

makcik Asiah, yang pakai tudung cream sebelah aku tu, kemain lagi dia posing, ooo budget Ratu Cantik Venezuela la tu..

*** bkn asiah tu mmg ratu tercantik dunia k?? wakakaka~~

Fariha said...

paling menyampah betul dengan perempuan perasan ratu cantik kat atas ni... Ingat hot la tu.. Choi choi choi choi..!!

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review