Friday, January 21, 2011

Olololo Tomeinya

at Friday, January 21, 2011
Reactions: 



Pakcik gendut korang tu tengah merajuk ok.. tak padan dengan umur, tak padan dengan panjang, ade hati tu 'Mama memang suka kan keluar dengan lelaki tu. Ok. Bye'


Ko tengok, ko tengok.. Sakitnya hati.... Bukan sepatutnya turn mama ke yang merajuk.. Ok, lelaki sangat suka ye berkelakuan begini.. Bila tengok awek nak merajuk, cepat-cepat cari tajuk yang boleh buat si pakwe merajuk. Nanti yang si awek ni kesian la, lupa pada merajuk sendiri, terkial-kial mujuk pakwe sendiri yang merajuk palsu itu.


Kalau dulu mula-mula kenal, mama la jantung hati, mama la jantung pisang papa, mama la gendut papa, mama la itu, mama la ini.. Sekarang..???


Janganla merajuk ma, nak jadi macam budak umur 18 tahun ke..??? Tak nak kan.. Jadi jangan merajuk


Itu aje.. Boleh ??????


Kalau aku tahu, aku dah bunuh je dengan tulang dalam sup tempoh hari.. Dan hari ni, nak merajuk sekali lagi, tak boleh ok, sebab dia dah cari point awal-awal fire aku..Perghh pedas je kan..


Papa merajuk tak comel la, macam spongebob..! hahahaha


2 comments:

Anonymous said...

alamak papa merajuk ye mama?? xberasap la dapur mama mlm ni..he3..

_baby comel_

Fariha said...

ngengada je lebih..sapakan baby comel yang perasan cute ni...ieuwww..ni mesti mummy shrek kan..?? die je yang mampu perasan dengan gaya ini

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review