Tuesday, January 4, 2011

Terasa Artis Pulak..

at Tuesday, January 04, 2011
Reactions: 
video

Dah tengok, sila diam, jangan ketawa.. Aku tau, aku nampak macam guni nangka dalam ni.. Tapi kira kentang la kan, 1 shot je beb, terus send ke Mr A. Well, hari ni besday dia, pikir punya pikir, tak tahu nak buat apa, jadi masa makan tengahari, terus shoot.. Bunyi lagak artis kan. tak boleh blah langsung..


Yang penting, kenapa aku cuteeeeeee sangat dalam ni..hahahaha.. Akulah si comel itu, dulu kini dan selamanya.. Tak sangka boleh jadi secomel ini. Hahahaha sekali lagi.. Jangan tenung lama-lama, karang ada yang terpikat nak buat kakak ipar kang, susah pulak jiwa ni.. Mula-mula macam tak confident, sebab aku pakai tudung tembikai ni. Macam Mama Yokies uollsss... Tapi disebabkan aku cun, yokies pun nampak cute..hohohoho...


Masih di fasa malau-malu lagi walau pun aku dah tengok video ni lapanploh kali.. Terasa jelingan ku begitu maut di situ..hahahaha


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review