Thursday, January 20, 2011

Awek Cun Yang Sentap Sendiri

at Thursday, January 20, 2011
Reactions: 



Tajuk nak up je kan.. hik hik hik... Nak cerita sikit pasal pakcik korang tu la.. Ala sape lagi, my only ehem-ehem tu.. Dia tu kan dah nak diambang waktu Asar, kene panggil pakcik... wakakaka...

Malam tadi, weoll berdua pergi dinner, dia teringin makan sup tulang, aku insan yang cantik, lagi lemah lembut, akur saja, tapi di hati nak MacD, nak MacD..!! Taknak sup tulang, taknak sup tulang.. ! Gitukan memberontaknya. Sampai kat kedai pun, rase kene ditarik-tarik, dipaksa-paksa.. Mencik..!!

Tapi disebabkan aku dah janji nak belanja, tulang pun tulang la... Selamat duit aku..Wakakaka.. Keji tak keji aku kan..

Masa tengah makan, borak-borak la. Macam-macam cerita keluar, 3 hari tak jumpa, rindu menggunung, beban tak tertanggung.. Borak-punya borak, gelak punya gelak, keluar la cerita pasal seorang kawan dia ni, nama dia Razak.. Razak dan cik abe aku tu, sama kerje ye uollss, Senior Sale Supervisor


'Papa cemburu dengan Razak tu Ma..'

'La, kenapa pulak papa cemburunya..'

'Yela, mama nak tahu tak, walaupun die tu serba kekurangan (bisu ye uolls), tapi sales dia RM 3000 sebulan'


'Macam mana dia boleh dapat banyak tu papa..?'

'Rezeki anak kot mama..'


Lepas dia cakap rezeki anak tu kan, aku cuba-cuba la nak test, sejauh mana kasih sayang chenta mati dia tu pada aku kan.. Saje nak tengok kan..


'Papa nak kaya macam Razak tak..??'

'Mestila papa nak.. Macam mana..??'

'Senang je pa, papa kene ikut langkah dia. Kawin la. Nanti papa dapatla rezeki anak, rezeki isteri..'

Kau nak tahu apa pakcik yang budiman ni jawab...???


'Oooo macam tu, kalau gitu, papa kawin dua la mama, mesti rezeki double kan..??


BOLEH..?????


Grrr... Ada hati tu kan.. Dia dah sengih-sengih gatal.. Oooo nak berbini dua ye..??? Nak pasang satu lagi ye, nak rezeki double ye. Amik ni.. Dush Dush..!!! Nasib je baru puji aku comel, kalau tak, makan la kau dengan tulang-tulang ni.. Alat membunuh sudah berada di pinggan.. Tinggal pembunuh melakukan jenayah saje.. Cissss...!


Padan muka aku, gatal sangat nak bertanya, kan dah sentap sorang-sorang.. Menyesal nyaaa..!! Xnak kawan papa dah.. :P . Cecece, xnak kawan xnak kawan pun, gedik ajak dating hari ni... Hik hik hik


6 comments:

Anonymous said...

hahaha..tersentap sudaaa..he3

Anonymous said...

oi fareha, glad that u manage ur own blog, as a friend, i quite significant of ur talent.. good job, and pick up ur spirit,okeh love u,(humaira)

Fariha said...

uolss uolss, tau takpe..itulah klo dah namanya lelaki, bagi betis nak peha, bg satu nak dua..

Fariha said...

maira: belaja2 dari blog org lain..klo ade seribu komen mcm ko, ari2 aku update tau..hikhikhik

uMmI NuR aIn said...

nasib baek double..
kalu triple??? tumbuk laju2 na..

Fariha said...

macam mana la makcik yang comel ni tak tarik muka seribu kan

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review