Saturday, January 15, 2011

Duit Nuffnang Pertama

at Saturday, January 15, 2011
Reactions: 

Yeay..!! Pertama kali aku nak cash out kan duit nuffnang pertama aku ni.. Walaupun rm 50 aje, tapi susah kot nak dapat Rm 50 ni. Setahun berblogging, baru boleh nak cash out.. Jenuh acik tunggu. Sampai kempis lemak-lemak ni. Hik hik hik.


Yang ni, otw akan di cash out kan.. Tanpa korang, sapelah blog aku ni. Cewaahh..! Agak budget disitu. Ingat ramai pembaca ke kan. Nanti kalau aku dapat juta-juta, aku belanja seafood eh eh eh..??? Tunggula korang, memang berjangguit nak capai juta-juta. Hahahaha... Bila aku post ni, hari Isnin ni, ramai la yang kerumun mintak belanja.. Baik aku cakap, alamak, dompet teringgal la, pakai duit korang dulu la. Sok aku bayar. Pastu esoknya buat lalalalala~ Hahahaha.. keji keji



6 comments:

Anonymous said...

jom g bli spender victoria nya

Fariha said...

50 hinggit nak jalan-jalan KLCC pun x cukup kot

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat bersoping kawan..
hihihi, ada gak masyuk join nuffnang kan.. ok la dari takleh langsung kn..
me takleh cashout lg, lom sapai target.. :P

Fariha said...

SABAR YE...SY PUN TUNGGU SETAHUN NAK CASHOUT KAN..TU PUN 50 HINGGIT..TAPI REZEKI LA DI AWAL TAHUN NI..HUHUHU

@rep said...

Lapar duit! Sengkek kowt

♥ kOkDe ♥ said...

suka ak ngan kabar ini.. aknu pn nk gak la..... ahahhahaa semangat2

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review