Monday, March 28, 2011

Bos Takde...

at Monday, March 28, 2011
Reactions: 


Bila bos takde, opismet yang sorang lagi pun dah keluar, agak-agak apa yang aku tengah buat..????



Haruslah Kak Peah sedang JOGET GOYANG MONTOT...!!!!! Hahahaha..

Baru aku paham perasaan bila duduk berseorangan saat bos takde pulak tu, sambil melayan perasaan dan menolak ketepi semua kerja.. Serius macam di dalam syurga okeh.. ! Penat aku hipokrit depan bos.. hak hak hak...

Nak pengsan ok hari ni, macam nak mengengsot je balik rumah, tak larat nak angkat kaki.. Penat otak, penat tangan, penat berlakon (hehehe), penat jadi cun, semualah... Penat angkat telefon kene dengar marah orang pun ye jugak... Hello, ade ke tulis kat dahi aku ni "SILA MAKI AKU..???"

Bila penat-penat ni, mula la lapar, mula la sawan perut aku ni datang, mula la terasa nak kol no 010- 719****, nak minta makan itu ini, terasa nak buat-buat modal merajuk pun ade. Tetibe teringat kek secret resepi.. Slurpppp..!!!

Lagi 10 minit mahu balik, boleh buat muka tak bersalah pergi secret resepi, hentam sekilo kek.. PEDULIK...! Janji, lepas geram...


p/s: By, bucuk tembam awak nak mamam kehepsi dinner plate 2 set... BOLEH ?????


2 comments:

Anonymous said...

fafau..smlm sy g dinner kt secret recipe..mkn irish lamb.. kudap kudapan kecil n fresh orange with avocado... sedap gilerrr....

fafau: sila blanja daku kek ladybird d SR oke... sy sgt suker ladybird!

Fariha said...

sy sdah membeli kek resepi tadi...hehe..tapixdelah makan sampai satu kilo punye... nak ajak die makan sr lagi..nk pilih paling mahal...wuhuhuhuhu

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review