Tuesday, March 29, 2011

Jangan Tanya Pasal Diet

at Tuesday, March 29, 2011
Reactions: 
Aku dah fobia bile orang cakap badan aku dah mengembang... perkataan DIET pulak, bukan aje dah kelaut, tapi dah terbang ke tujuh lautan.

Sila percaya, tapi badanku tetap maintain meletop-letop kata kooo.. Hahaha..

MAsa minggu lepas pergi timbang kat supermarket pakai penimbang masuk 20 sen tu, hampir capai 70 ok...! Nangis.. Cube kalau sebelum ni, tunjuk angka 67 kilo, time tu rasa macam nak, LIHATLAH DONIA...!!!

Sangat hell itu penimbang, lepas nampak angka 70 itu, cepat-cepat turun, buat excited macam berat turun 5 kilo.. Huhuhu. Berlakon sangat.

Baju pun ada yang menunjukkan simtom-simtom nak tercabut butang. Bukan satu dua butang, Dari atas sampai bawah ok.. Minggu lepas la, bukak je sweater, terus terperanjat mak enon, baju aku tak berbutang semuanya.. Hahahaha... Kehlasss punya seksi tau..

Malas nak pikir pasal diet, nak makan mee ayam.. fuhhh terbaik dari kedai payung..


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review