Wednesday, March 23, 2011

Sedap Sedap Sedap..!!

at Wednesday, March 23, 2011
Reactions: 

Malam ni feeling omputih makan kek untuk dinner..

Kak peah ko sanggup menapak ke Giant semata-mata memenuhkan impian tekak naga saktinya makan Secret Resepi.. Sorang-sorang pulak tu.... Belasah..! Janji tembolok ku terisi..

Kalau sebulan tak makan kek ni, tak rasa artis sangat kan... Kalau hari-hari macam ni, aku bukan gadai bulu je, rumah yang omak den wasiatkan pun boleh tergadai... Muahahaha...

Merata-rata kot jumpa SR ni area KL dan Selangor, sama naik macam kedai mamak bawah office aku tu ha...




Melayan kek ni, sampai kuyu-kuyu mata... bukan letak dadah pun sampai boleh khayal.. Kepada yang meminati new york cheese kek ni, tahu la tahap mana dia punya kuyu tu.. Layan beb layan... Macam kene suntik... hahaha..

Mana tak naik 2 kilo bulan ni T______T (Ada tali tak..?? Eh kalau pakai pisau, cepat sikit jalan)



Gambar syok sendiri wajib ada.. hehehe.. Untuk tatapan insan tersayang katanya.. Bukan boleh kalau ditinggal seminit dia tu, kurus-kurus pipi nangis-nangis cari aku... ekekeke.. Kan by kan..???



0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review