Friday, March 18, 2011

Plan Yang Tak Menjadi

at Friday, March 18, 2011
Reactions: 
Huarggghhhhh...!!!!! Naik gorilla badan Kak peah ko ni bila dibagitahu field trip ke Rompin tak jadi...

Tau tak bertapa peluh nye ketiak aku ni mengusung beg baju selama 30 minit merentas segala onak dan duri..???

Tau tak bertapa beratnya beg aku ni, macam ade berkati-kati taik manusia dalam ni, kalau emas tak pelah. TAU TAK..???

Tau tak semalaman aku tak tidur sebab excited mak enon nak pergi jalan-jalan..??? Gaduh dengan boipren pun, masih boleh sengih sebab nak jalan...! Tahu tak..????

Tau tak aku bangun awal 10 minit hari ni, semata-mata excited.. 10 MINIT YE..????? Tau tak 10 minit tu sempat aku mimpi kawen dengan FAHRIN AHMAD dan sempat mimpi beranak-pinak..?????

Tau tak, aku sanggup mengetepikan sarapan roti capati mapley kedai bawah sebab tak selera makan gara-gara nak tunggu pergi Rompin..????

Tau tak betapa gigih aku tonyoh foundation kat muka ni pagi tadi, dengan harapan kejelitaan aku kekal sampai ke malam...???



Kesimpulannya....




KO TAHU TAK...?????????!!!!!!


2 comments:

Anonymous said...

semangat bebenor cik peah ni bab bjalan2..ha2..da2 poed buat kojo tu...wakakakaa

Fariha said...

waaaa...mencik...!!! nak berhentilah...ekekekeke

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review