Friday, March 25, 2011

Jom Makan

at Friday, March 25, 2011
Reactions: 

Aktiviti makan sebagai looser melarat ke tengahari.. Makan dalam opis sajork, malas aku nak turun, dan sebab lainnya, adelah mahal, cekik darah, lintah darat, buaya tembaga, semual a yang seangkatan dengannya. Paling senang makan di office, memang la nampak looser, tapi looser di kedai mamak memang yang terbaikkkk ah... Bila makan sorang-sorang kat bawah, maka yang lain dok pandang-pandang, sambil ngumpat-ngumpat.. 'cun cun pun makan sensorang...!' hahaha... Baru lepas menikmati ayam goreng berempah dah sotong sambal. Sodappp cik kiah oiiii... 


Cuma ayam tu, aku asyik terimagin die terpelanting kat pintu bilik bos... Wakakaka.. Mesti ketepekkkkk bunyi nya... Hahaha.. Takpun termasuk dalam fail projek ke kan... Aku rase, die x pikir panjang dah... U'RE FIRED...!!!!!


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review