Thursday, March 24, 2011

Tetiba Feeling Ramai Peminat

at Thursday, March 24, 2011
Reactions: 
Kak Peah ko sedang membuang tabiatnya mengupdate samapai 4 hingga 5 kali entry sekali... Budget ade peminat datang ketuk pintu rumah suruh update..

Well, life is life, work is work, but glamour..?? is KAK PEAH..

Hahahaha... Perumpamaan entah apa-apa aku bagi.. Makin lama makin x beradab, makin kurang ilmu bilik tidur.. Selalu aku rajin je kan, kasi tips goda lelaki hensem..

Sekarang sudah kurang, malas nak buat aksi sentap tarik tali dengan sorang mamat tu.. Keluar je word 'abang hensem', kemain muncung lagi, boleh buat gantung orang...

Moh kita buat kerja berfaedah sikit yob.. Apakah itu...???

Ni dia..... Kotak undian...!!! Hehehehe... Macam majlis MPP pulak blog aku kan. Belasah...!!



Saje gedik sembelit nak tengok, ok ke tak layout yang baru ni, senang loading atau tak.. Jadi, sila jawab ye. Kalau rajin, tiada paksaan.. Kotak undian berada di sini:


<----------------------------

Selepas mengundi, sila tekan NEXT...

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review