Thursday, March 17, 2011

Wajah Baru

at Thursday, March 17, 2011
Reactions: 
Disebabkan sudah banyak komen menghina mengatakan belog aku yang serabot serabai macam bulu dada bhai jual roti, maka dengan gigih aku cari template sesimple mungkin...!

Simple ok, warna putih. Yang dulu macam-macam warna aku ubah.. Yang dulu tu kan macam yenna sikit, atas hijau, bawah pink, pastu hijau balik... Siap dengan kerawang-kerawang lagi...Hazabbbbb...!

Kali ni kite pakai tema birdie-birdie sikit ye... Aku kan comel gitu, macam burung pipit tu.. puweeek puweeekk bunyinya, kih kih kih.. Padahal wajah yang sebenar, macam gorilla daaaa die punya besar...

Adakah senang nak mengloading blog aku..??? Harusla kan senang, sekali tekan, ketepappppp semue bende terus muncul. Dah tak payah nak ngadu mak enon bagitahu tak boleh nak baca la, wireless meletup bile bukak blog aku la, line terputus seluruh dunia la... Pelempang kang...!!

Tapi yang ni masih dalam construction lagi.. aku biasalah, kalau takde kerawang-kerawang, bukan belog cik Buyung la tu... Tu mesti belog cik Labu.. ekekeke...

Walopun macam taman bunga sikit dia punya design, tapi nila yang paling terbaik yang aku jumpa, yang lain hazabbb mak kiah dia punya serabut...

Ada yang setompok BESAOOO dia punya gambor bunga, binatang ek ok ek ok tu pun ada. kalau aku guna yang tu kan, mengucap lapanploh kali pun, belum tentu aku terpikir nak tukar... ekekeke...

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review