Tuesday, October 5, 2010

Glamour Ke???

at Tuesday, October 05, 2010
Reactions: 
Pernah tak uollss check page rank??

Page rank ni macam nak tau sama ada website atau blog yang korang buat tu selalu di click atau idak..

Page rank ni akan bagi point sampai 10..

Jadi sape yang dapat 10 tu, memang tiptop kebabom la dalam dunia web..

Boleh check page rank korang kat sini

Cuma perlu masukkan nama laman web kat dalam kotak yang dah disediakn, dah klik 'Check PR'

Kalau rase-rase korang ni glamour, boleh la check, biar sedar sikit dimana kedudukan tu..

Bunyi macam aku je tu..tetttttt!!!!! hahahaha..

Oh ye, aku pun try tau, dan keputusannya ialah... Meh aku kasi gmbar sikit..



uishh!!! sentap nye aku nyah..kosong butir telur..


xpe nyah, mak sedar diri page mak ni baru lagi, xde makna nak glamour dapat point meroyan sampai 10..


Merajuk...xnak kawan..*tetibe

Bagus bende alah ni, boleh motivate kan diri untuk terus ber blog lagi lagi dan lag..sampai muntah ijoooo

Oh ye, kalau ko ni nak feeling-feeling kak jenab atau kak senah nak tau bebeno rating page org lain, boleh check juga







0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review