Monday, October 4, 2010

Kenapakah????

at Monday, October 04, 2010
Reactions: 

Kenapakah dengan ini broadband ???

Sekejap-sekejap mampus

Sekejap-sekejap mampus

HOI!!! Aku bayar tujuh puluh hinggit untuk 1 bolan bukan nak suruh ko mampus sesado

Geramnya mak, nokssss..

Nak dicampak, inilah satu-satu harta yang aku ade..

Puas dikorek ASB den untuk bayar binatang ni

Sekejap-sekejap tettttt ko mati

2 3 minit aku sambung balik, tetttt ko matik lagi..

Lama-lama boleh murka klo ade peliharaan mcm ni..Bile tengah laju, zaasssss macam jett pejuang..

Bile time siput ko datang, eeeeee menapous aku mcm ni lama-lama tau.

Dulu punye bangga den sebb ko binatang paling murah aku penah beli, sekali nan adoooooo

Aku gentel kepala ko jadi tempe baru tau..

Aku rase kalau ko jadi tempe lagi menguntungkan dari jad BB tau..

8 comments:

beLLa said...

kmoo guna bb ape?
kte kena byr 98 evry month, tp kat uma xlajupon..sabo jela

FaRiHa said...

cik bella, sy guna celcom..tap ade time tu memang laju la..boleh download movie sampai fengsan

Basri said...

oit..ko dload movie pkai bb ka??

FaRiHa said...

yela abg basri..semue pakai BB..gigih gila

basri said...

canggih tu canggih la..tp bb kan de limit dload nye..kot la dk salu dload muvi x sedar da smp limit astu bandwith kne sekat..tu psl selow gile siput jd nye..huhu

FaRiHa said...

abg basri oii..klo x dowlnload pun, lepas beberapa hari bb ni laju, akan menyiput jugak walaupun aku x download movie..jadi, kan lebih afdal klo kite dowload je..iye dok?

Anonymous said...

gigih menulis blog skrg nihhh

FaRiHa said...

tengah ada idea banyak..buat autopublish terus..senang..selalunya kol 2.30 ptg akan ada entry baru..baca okeh

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review