Thursday, October 7, 2010

Malam Sentap Kentap

at Thursday, October 07, 2010
Reactions: 
Ingat laki bini je yang boleh sentap-sentap malam2 bute ni..

Aku pun mampu...nak nagis dulu *bukan nangis sebab sentap, nangis sebab xde laki hihihi

* isk isk isk

Siap tersedu-sedu lagi..Kira memag sentap habis la ni..

Macam ni ceritanya, korang kan tau yang aku sedang semangat nak kerdilkan badan aku yang macm bini shrek tu...oh lupe nak kasi hupdate, berat sekarang dah 68 kilo ok..woohooo..

Ok sambung, jadi ramai la yang kasi semangat, suruh kurus sampai setara model kooooo...

Aku idok le mampu nak setara model, hanya mengharapkan kaki yang panjang mengalahkan jambatan KLCC ni aje..

Itu aje aset aku sekarang..

Jadi adalah diantara mereka-mereka ini akan memberi reward kalau aku dapat body ala-ala Mariah Carey.. Kenapa Mariah Carey ??? Sebab aku yakin yang breast aku ni tak mampu di bendung lagi dah..

Bubuh la cream apa pun, kemain mereka berdua membesar dengan johan..Kadang-kadang sakit pinggang den ni nak menampungnya...

Ko ingat senang ???? Uish aset ni... Setakat ni dah ada 3 orang yang sudah berjanji nak bagi reward kalau aku kurus


First: Mek Dayah...Dia janji nak belanja makan buffet kat hotel

Second : Nasir..oh die ni kira kawan chatting aku yang baru..kawan je tau..sebb die dah kawin *klo x kawin, mesti ko dah ehem ehem ngn die kan Cik Buyung
Tatap kawan yo, sebab kawan chatting yang dulu masih bertakhta di hati...hehehehe.. Sapakah orangnya??? adalah... Yang Nasir ni, dia kabo, hadiah ialah misteri..So tunggu aje

Third : Wan Shahmi..Yang dia ni pulak gatal bebeno nak ajak candle light dinner bagai kalau aku kurus..Mak soka !! Whateverla, asalkan perut aku kenyang..

Fourth ???

Yang keempat ni la aku sentap..Macam biase, Mr A pun x terlepas dari buruan aku untuk mendapat kan reward..Dia kan orang ado-ado, jadi harus direbut peluang ini

Berikut adalah perbualan kami

Aku: Awak, tak nak bagi saya hadiah ke bile saya kurus melengking nanti ?? Kawan-kawan saya ade yang nak belanja makan buffet kat hotel, ada yang nak bawak ke candle light dinner lagi tau kalau saya kurus

Mr A: Nanti kalau awak dah kurus macam cicak kubeng, saya bagi la *ayat mengelak

Aku: Elehhhh ayat macam nak mengelak nampak....

Mr A: Saya bagi coklat sebutir cukup la ye

Aku: Ha???? Coklat aje ????? *aku terpinga-pinga, terkojuit nak mampos

Mr A: Cukupla tu...

Aku: Dasar $%&&%

Mr A: Cakap la apa pun...Ha ha ha ha *gelak setara bapak shrek okeh

Aku: Kedekut kedekut kedekut..Cukup 40 kali saya ulang, kedekut betol-betol nanti

Mr A: Hi hi hi...Ok lah awk ek, saya nak tido, ngantok sangat dah ni

Ko tengok, dan dan je ngantok tu datang, dan dan je nak masuk tido kan....tadi elok je segor bijik mata kan..

X sangka pulak penyakit kedekut dia tu melarat sampai hari ni, dan aku memang tahu dia kedekut standard Haji Bakhil..

Kalau dulu, lagi teruk, 'Saya bagi gula-gula sebutir, pastu main jauh-jauh ek'

Keji gileeeeee..Ada jela yang ngelat nya tuh..x baik kedekut-kedekut...nanti xde tawan tauw

Request: Nak handbag Guess ye Mr A untuk memojok hati montel ku ini...

Aku bila dah sentap, mula la nak emosi-emosi..mencikkkk..Siap tarik-tarik rambut kooo















Muka pempuan mintak lempang ..Ha ha ha..Tapi tatap mahu hadiah yo





Jom buat muka comel x hengat beramai-ramai..Mana tau, lembut hati pakcik hensem tu nak belanja makan hotel 5 stars ke...Sapa mau???? Tunjuk ketiak dulu..


Eh, baru den perasan, mataku itu macam shining-shining gitu..motip bagitau???hahahah

Takde pakai contact tau..ori mata mak ni


2 comments:

~CiK NadiRa~ said...

eh ur eyes mcm pkai lens???ahahah..inner shine pati berry ke apa ni??..anyway...

nk tnya..daily ko wat exercise apa ek..jogging ek?

FaRiHa said...

rahsia tok kaduk mataku bersinar-sinar bagai lampu stadium..

exercise????nan adooooo serius..melingkar tgok tv.x jog, x sit up, matahari pun aku x nampk..dok congok dalam rumah..tap tang makan la..tgahari mkn telur goreng ngn ikan bili, letak bawang sikit, malam mkn roti bakar..2 hari pastu sure turun sekilo

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review