Friday, October 29, 2010

Sayang Aku Tak ??

at Friday, October 29, 2010
Reactions: 
Yess Uollss..SAYANG AKU TAK ??

Lagi-lagi pada yang dah lama jadi readers blog aku..aku nak tanya sekali lagi SAYANG CIK BUYUNG TAK ???

Jadi entry kali ni khas untuk sesiapa yang mengikuti perkembangan aku

Sejak tulisan blog ni sebesar tempayan, kepada sekecil cipot..

Sejak dari blog aku warna pink tak hengat, hingga lah berubah wajah seperti sekarang ini

Sejak dari blog ni sekosong-kosong nye, hinggalah menjadi semampat roti kapit telur !!!

Disebabkan sejak akhir-akhir ni aku takde semangat nak menulis, jadi aku nak uollss bagi semangat..

Ala, tak susah mana pun nak suruh sokong ni, caranya ialah KLIK BUTANG FOLLOW dekat sebelah kanan blog..

Serius, klo angka tu naik. semangat makcik untuk berblog, giler kentang naik.. Hehehe

Ni secara sukarela, aku tak paksa..Klo uolls tak klik pun tak ape..Tapi aku kat sini makan hati ah dengan korang * uwaaaaa...

Mesti ade sesetengah yang pikir 'Ate kerje gilo aku nak klik follow blog ko ??? '

Eh, penting tau...blog member-member pun aku follow sebab kasi semangat dan sokongan. Sekurangnya aku boleh tau sape-sape yang baca..nanti takla aku tertanya-tanya 'eh ko pun ade baca blog aku ek'... ha gituwww

Tapi, untuk member-member aku, wajib follow !!!!! Ni ialah paksaan...Klo tak, putus sahabat..Ye, ni adalah ancaman..

Klo yang klik, aku bagi habuan la sikit..walaupun x seberapa..tapi kira mahal woooo..

Tak kira lelaki atau pempuan, aku bagi kisssss muah muah...Tapi yang lelaki aku kasi lama sikit...HAHAHAHA...gatalnya ko cik buyung.. Yang pempuan kejap je la, kang naik pulak title LESBO aku..

Akhir kata dari aku...



JANGAN LUPA KLIK YOOOO


p/s: yang takde blog pun boleh follow..tak de hal lah..



2 comments:

miszcoolrelax said...

aku ingt aku da follow blog ko.. haha!!~

FaRiHa said...

aku pun x follow blog ko lagi sbb selalu x jumpe..

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review