Sunday, October 17, 2010

Untuk Kali Kedua

at Sunday, October 17, 2010
Reactions: 

Kali kedua aku mohon KPLI

Sebenarnya aku malas nak pergi beli no pin, pastu nak isi borang bagai..

Yang permohonan dulu haruslah gagal..Yang permohonan first, memang rasa excited, tap untuk kali kedua, lantak ko lah....

Leceh-Leceh..Ini atas paksaan makcik Hang Tuah la ni..

Karang aku tak buat kang, di kata anak durhaka pulak..

Aku bukan minat sangat pun..lebih suka donia yang mencabar di atas katil..

Eh silap.. DI ATAS KAPAL.. Hahahaha..Cuak muka ko..

Jika bersama donia laut...Baru terserlah kerajinan aku..

Ko tanya lah mana kubur pun, sesuai ke aku jadi cikgu ???

Aku bukan jenis penyabar dengan budak-budak, nampak je yang nakal, yang mengada-mengada..zasssssss!!!! kene penyepak aku...X kira la kalau bapak budak tu duda hensem tahap melampau..

Tatap aku naik tangan...

Eh, tapi kalau bapak ko engineer dan hari-hari anta ke sekolah naik Caldina, bagitau awal-awal kat cikgu tau... *ceaaa..sempat lagi tuh..

Semalam mak aku tanya, 'Ko pilih subjek apa ??'

'Amik English sekolah rendah'

Dengar je English, haruslah aku jadi bahan ketawa si gendut...

'English konon'

'Hoi, ko ingat kakak tiri ko yang lawa ni xde bakat ke ??? Feveret student lagi masa sekolah rendah !!'

Suka benau sakitkan hati aku, nak je aku kepak-kepak pipi tembikai dia tu..

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review