Saturday, October 9, 2010

Panggung Sabtu

at Saturday, October 09, 2010
Reactions: 

Uish dah lama benau takde ditayangkan cerita Mann ni

Sekali tengok iklan, amik kooo

Moh ler kita sediakan tisu berkoyan-koyan kerana hari ni ade cerite Mann oiiiii

TV3, pukul 2 yo.

Sapa-sapa yang kerje tu, padan muka koo

Best uit layan Mann sorang-sorang, nangis pun sorang, feeling pun sorang-sorang

Takde makhluk yang akan kata 'Hek elee, itu pun nak nangis..'

Ko tengok la cerita ni banyak kali pun, tatap leleh

Walaupun hati aku ni brutal, tap, jiwe tatap jadi kacau bile tengok si jejaka kacak Amir Khan

Sape x nangis tu, memang penipu benau..

Best ni klo tengok bersama laki terchintah..

Aku memang minat giler cerita hindustan

Tapi yang zaman tahun Amir Khan dolu-dolu tu..Zaman sengal-sengal dia

Memang terbaikkk la.Ulang banyak kali pun x jemu

Disebabkan dah banyak kali ulang, jadi sedikit sebanyak aku boleh faham every word

Klo korang nak tau, aku memang expert bab translate tajuk cerita hindustan..Tanpa google hokeh..

Contoh (Translation versi orang ganu yo);

Mann - Perasaang

Dhaadkan - Gerok janttung

Dil To Pagal Hai - Hati Kawe Tengah Gilo


Yang panjang-panjang pun aku mampu tau


Contoh;

Kehta Hai Dil Bar Bar - Banyok kali doh hati ni nok kabo

Kaho Naa Pyar Hai - Mu kabo la mu sayang kat aku

Kabhi Khushi Kabhi Gham - Sekejap suko, sekejap nangih

Chori Chori Chupke Chupke - Sembunyi-sembunyi, senya'-senya'

Mujhe Kuch Kehna Hai - Aku ada hal nok kabo ke mu


Har har har !!!

Yang aku kasi ni versi ganas, mu tuko la sendiri ke versi puitis sikit...

Moh ler kite ter nehi nehi ini petang..Chaloooooo...



0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review