Thursday, October 28, 2010

Trend Couple Awek + Balak Malaysia

at Thursday, October 28, 2010
Reactions: 
Ini adalah wa punya pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling boleh dilihat di pusat2 membeli belah di tanah ayer..


Awek cun + balak hensem

Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.

(Golongan ni memang aku jeles nak mati ah...kenapakah bukan diriku disebelah manusia kacak itu..mahu yang kacak juga..tsk tsk.. Mr A, jom jalan sebelah saya, baru booleh jadi seperti golongan diatas..kan kan kan?)


Awek cun + balak tak hensem

Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Sila pelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.

(Yes ! akulah itu...muahahaha..statement agak sial, tapi nak jugak !! Kenapa selalu dapat yang kurang ensem ??? Kerana strategi market aku yang tak effective..Ye, kurang berkesan)


Awek tak cun + balak hensem

Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..

(yang ni pun aku nak emo..KENAPA KO PILIH MINAH TU !!!! Aku kan ada...Anytime i'am ready for u, honey)


Awek tak cun + balak tak hensem

Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..Group of girls + 1 guySelalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak)

(Kali ni aku no komen..sebab, korang memang sesuai kot...hahahaha.serius aku tengah berperangai keji)


Awek cun berpakaian seksi

Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantik ka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.

(Jeles tahap lubang kubur...tau lah body cantik, muke meletop kan...harus aku bising dengan perempuan mcm ni...ergghhhhh x suka x suka..!!)


Awek tak cun berpakaian seksi

Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka Tatau apa mau cakap lagi woo..

(Yes !! aku setuju..kenapa perlu berpakaian seksi walhal badan mu berkurap, kulitmu karat, rambut mu hitam kesat ?? Very tak sedar diri)

Statement akhir sekali paling tak boleh blah.. Kaw-kaw kena.. Hahahahaha..macam tutttt je... Eh aku kategori mana ek ????


Awek cun + balak tak hensem kootttt... Hahahaha (dush dush !!)


Jom baling kasut sama itu Cik Buyung beramai-ramai.. Verangan tak habis-habis..!!!


Korang kategori mana pulak ?? Pikir-pikirkan la yo..Jangan jadi kategori akhir, sudahlah.. Bukan ape..buat orang meluat dan buat aku sakit mata !



4 comments:

Anonymous said...

hahahaha...xabes prasan mu fa...

FaRiHa said...

dengki ar mu ke aku...xboleh ke sesekali perasan cantik ???

Anonymous said...

sile2...tp ak rse die ensem...tetttt!!!hahahaha...

FaRiHa said...

jadi aku la yang tak lawa ?? cisssss dush dush!!!

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review