Friday, October 15, 2010

Tak Habis-Habis

at Friday, October 15, 2010
Reactions: 

Kenapa semua channel tv pasal 'BAJET 2011' ni ???!!!

Uii..darah tinggi lama-lama kalau hadap bende ni sehari suntuk...
Dari pukul 3 koo x habis-habis dengan budget...

Baaaaaajjeeetttt memanjang..setiap 2 3 saat, budget, 2 3 saat kemudian, budget lagikkkkk...



Makcik ni pun gigih bercerita pasal budget..


Tak ketinggalan ini Leng Chai..Budget jugakkkk...

Uncle Sing ni pun sama..Adeh!!!!

Eh eh..semua kaum cakap pasal bajet..betul-betul 1 Malaysia ni..


Bila dah budget sepanjang hari, mula la terasa nak hentak-hentak kepala kat dinding..sambil tarik-tarik rambut

Cukup-cukupla, aku dah meroyan membosan nak tengok cerite lain plak...


Dan rambut aku mula gugur bila sedang stress melampau...

Bila stress datang, mula la aku nak melantak macam pirana !!!




Ni semue salah ko tv, kalau ko bagi cerita best-best, xla aku gemuk berkampit-kampit macam sekarang ni !!

Ceaaa....dan dan salahkan tv bila lemak dah berlipat-lipat..

Ahhh!! pedulik! Nak salahkan jugak..

p/s: Alamak!! pecah lobang makan ayam hangus..eh itu beli kedai tau...hehehe,,tang hangus je harus salahkan kedai..padahal masak atas api besor..redah je la..asal kenyang..


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review