Thursday, November 25, 2010

Angle Mana Yang Menawan..?

at Thursday, November 25, 2010
Reactions: 
TAHUKAN ANDA...??

(
ececeh, tetibe feeling wikipedia)


Nak amik gambar pun, muka kena ada angle tersendiri supaya nampak menawan, anggun, cun, solehah, primadona macam.................CIK BUYUNG..!! (hak hak hak)


Angle yang salah menjadikan yang sebaliknya seperti, muka x cukup sifat, jelek, rasa nak melempang doploh kali, takpun, rasa mahu menyimbah asid ke tuan punya muka..


Angle bagaimana yang kita mahu cari..??



Sila perhatikan demonstrasi di bawah ye..
Sebelum itu, harap maaf, model agak tak cukup betul malam itu, jadi sangatla seperti Cik Kiah Sanggul





Angle ini diambil sambil muka mengarah ke kanan, dan mata melirik manja ke camera..

Pasti seperti bidadari dari kayangan..

Errr..Puteri Ulek Mayang pun boleh jadi jugak..Tak kira lah, asalkan pwincesss-pwincess gitu kan

Seperti wanita diatas..!




Yang ini pula diambil sambil muka menghadap kiri

Walaupun berusaha membuat mata goda-godaan, sekuat mana pun ketajaman mata hazel-hazel itu, tetap macam nenek kebayan ..

Part yang jendul tu paling tak boleh blah la kan, expose habis...



Jadi, anda berada di angle yang mana untuk kelihatan menawan..??



Sebelah kiri atau kanan..?? Untuk Cik Buyung..??




Cik Buyung special case uollss, semua angle menawan gitu...hak hak hak


In every angle, i'am look like an angel.. (wah..!! gitu kan)


p/s: No wonder RJ selalu kalau bergambar, sampai teleng-teleng kepala nak cari angle.



Uollss see this minah, bila angle muka teleng ke kiri, veru cun melecun..memang perempuan tengok, separuh cair la.. Baru yang perempuan kan, yang lelaki entah apa lagi. Hari ni bertentang mata, esok dah masuk meminang gamoknya..(Kipas susah mati ni)



Bila tiada angle...????




ASTAGFIRALLAHALAZIM...!!! (menawan kan..??)



HAK HAK HAK...


(RJ, ku sudah tahu trick mu, lepas ni jangan terkejut kalau semue gambar cik buyung teleng kanan..)


5 comments:

Anonymous said...

haha..mongoks!!!..kuang hasam kan.. ko post pic yg berkualiti tinggi..abes nmpk jerawt aku!!..

Anonymous said...

wehhh..lupe nk ckp..pic ic n pasport aku even xde angle, comey k!!..gagaga~

FaRiHa said...

eh kelmaren bukan main berterima kasih dengn cik buyung kan...sudah ku kata, model muka tak semenggah..hakhakhak..dan dan kembang bila aku kabo nak jadikan kamu model

nadiah said...

wah. kesian ayuni jd model x berbayar lak. hehe.

tapi, gmbr teleng2 ayuni memang comel ah. patutlah dia sokmo nk gmbr gitu. hehe

FaRiHa said...

kan....??? pecah rahsia dia kak nad...bile gmbo je nak teleng,, patut dlm gmbr cun ohhh

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review