Sunday, November 14, 2010

Tuweek Tuweek

at Sunday, November 14, 2010
Reactions: 

Gelak berlagak dulu..NGEH NGEH NGEH

Aku kan pempuan over, apa orang ada, aku pun nak ada kan...

Oran lain cantik, aku pun nak cube jadi cantik (walau pun sampai kiamat pun x kan cantik)

Eh eh, aku nak jadi follower Mek Fasha Sandha la..BOLEH ???

Aku baru je nak minat dia oh sejak aku follow drama Chinta Kenduri tu kan..


TAPI....

Sejak aku tengok gambar di bawah...

Dikebas dari Beautifulnara


REJECT REJECT....!!!!


Semek oi....Kawe ni baru la nok minat ke deme, tapi bakpenya pakai baju tak cukup kaiiinnnnn...Bakpenya..Sedih sungguh la hati kawe ni..Aloh mek weiiii....Jangan maroh ke kawe la kalo kawe nok bercinto-cinto dengan musuh deme deh..?


Aku nak berpatah arang menyokong NORA DANISH...



Uollsss...JOM TUWEEK TUWEEK..!!

p/s: macam sedap yo sebut tuweek tuweek..bubuh sabdu siket..


4 comments:

alamaya said...

aku bc part tulisan merah tu dh mcm bc YH blog je rs nye...hehe

Orang Jahat said...

Assalamu'alaikum.

terjumpe blog awak semasa mencari gambar untuk menulis blog saya. Mintak izin untuk listingkan blog awak di dalam list blog saya.

kalau awak free, jemput2lah masuk blog saya pulak, eh? {^_^}

FaRiHa said...

Fir: aku nok reka ayat ganu..tapi doh jadi capur2 ngn sek sek kelantan..

FaRiHa said...

OJ: sila sila

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review