Monday, November 8, 2010

Kombang Koncop

at Monday, November 08, 2010
Reactions: 
Ye..Sejak akhir ni rajin benor la aku berperasaan kombang koncop.. Bukan aku mintak tau, dah orang puji, harus la automatik hidung ko naik turun naik turun..

Klo statik aje, "Ko memang ada masalah ek dengan perasaan sendiri.." Gituwww..

Aku memang xde masalah dengan perasaan sendiri..Memang kamcing maa kami berdua..

Kalau tuan punya badan sedang dipuji, perasaan ni senang je bagi signal dekat hidung suruh kombang-kombang..kan..

Kalau tuan punya badan sedang dikutuk, maka perasaan ni sedaya upaya berusaha untuk melancarkan bomm angin kuasa kuda kepada mamalia sewel tu..

Tak rasa lagi keharuman bomm angin cik buyung..kalah bau penyembur ridsect..Apa guna kepam berak seminggu kan..hak! hak!

Ai sangat gembira uolss..nak tau why ?? Meh sini meh aku kasi tau..Ada 3 situasi..baca leklok


Situasi 1

Ada tetamu datang ke rumah Cik Buyung..Kira macam tetamu raya la. Walopun bulan raya ni dah say goodbye kan, tetap ada orang datang..So makcik Hang Tuah bermasak-masak kan dengan bapak aku..Bila dah siap hidang, mak aku panggil la tetamu ke dapur.


Mak Aku: Mah, jom la makan, dah siap ni ha..jom jom..


Kak Mah: Yela kak..Hui, memang rezeki ni



Dah tuang-tuang nasi, amik-amik lauk...tibe-tibe



Mak
Aku: Tauhu goreng ni sedap kalau makan dengan sambal kicap..Pastu makan dengan nasi..

Mah: Yeke, Mari cuba rasa sikit...


Kak Mah ni pun amikla sesudu sambal kicap tersebut, lalu merasa...



Kak Mah: Eermm..sedaplah kak..Cukup lemak, cukup pedas, cukup manis..Sape yang buat ni..


Mak Aku: Tu ha anak dara tu yang buat..!


Anak dara solehah a.k.a Aku: *Tersipu-sipu malu...
Reaksi hidung ialah automatik kembang 1 cm

Eh, tetibe tersolehah pulak pempuan ni..kasi sepak sekali..hahaha


Situasi 2

Sebagai anak dara pemalu, bila tetamu di atas datang, harus la salam-salam kan..Cium tangan, sengih-sengih sikit, masuk bilik, kunci pintu...hahahaha..sangat durhaka..Koser ah nak tunjuk muka lama-lama, kang berkenan buat menantu, mana nak letak cik abang aku tu (eh, ada ke ??) ...Ye ye tau, aku xde cik abang pun..

Jadi Cik Mah yang melihat aku sebentar tadi pun tiba-tiba berkata..



Kak Mah: Eh, yang tadi yang bongsu kan.? (ditujukan ke aku).. Yang sulung mana..??

Mak Aku: La...yang bongsu mana ada kat sini kak..Yang tadi tu la yang sulung (pun ditujukan ke aku. hehehe)


Kak Mah: Yang sulung ke tadi..? kenapa beza sangat..
DAH KURUS la..(motip besarkan huruf ?? hohoho)


Anak dara anggun a.k.a Aku: *terima kasih makcik sebab memberitahu..saya memang dah tahu awal-awal lagi..kurus je ke ??? Lain-lain ?? Kasi top up lagi..kang saya bungkuskan nasi bawa balik ek..HOHOHOHO
. Kasi LEMPANG..! Reaksi hidung ialah automatik kembang 5 cm.

* Untuk pengetahuan, aku anak sulung, adik aku yang bongsu memang kurus...menjeles mak tau...tapi sekarang vangga sebab orang dah kata size aku macam dia..yiaahahahaha


Situasi 3

Aku mengambil si gendut di rumah pengasuh dia..


Preeeennggg peng peng peng..!! (bunyi Rempit-Gurl beraksi)

Baikkkk punye amik lap..cecah lutut wei..ade lagi seluar koyak tu wa simpan..saje klo lu mahu bukti yang gua amik lap 90 darjah..hahahaha... Sampai-sampai je..

Pinn! pinn!

Atin~! (aku panggil si gendut dari luar)


Sementara tunggu si Atin amik barang, pengasuh dia ni keluar jumpa aku dulu, nak passing beg..Dia terkejut..



Pengasuh Cun:
Eh ! Iya kenapa kurus sangat ni..Tak makan ke..? dah cantik dah. Dah nak sama dengan adik dah size badan kau..

Rozita Che Wan a.k.a aku: Kurus ek ??? ngeh ngeh ngeh..

Pengasuh Cun: Haah..Tengok ni ha, dah kempis dah pun..nipis je..ATin tengok Kak Iya punye perut ni, ATin lagi gemuk tau. Lagi besar dari Kak Iya

Hidung pempuan cantik automatik kembang patpoloh cm..

Terima kasih makcik anggun, nanti saya suruh mak saya up kan duit upah mengasuh yoo..



0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review