Tuesday, November 2, 2010

Muka Simpati

at Tuesday, November 02, 2010
Reactions: 

Muka kurang kasih sayang..hahaha

Kurang la sangat...kan?


Tak boleh blah buat muke tagih simpati..


Sape-sape yang rasa ade kasih sayang berlebihan, kasi aku sikit..serius desperate..


Hohoho..gilooooo


Macam muka perempuan mintak lempang


Tapi eksperesi muke aku tu macam nak kata 'KO PEHAL ?? ADA MASALAH KE??'


Agak samseng disitu..bagus..


Eh muka aku garang-garang pun, dalam hati tetap feeling Mr Bean wooo


Aku selalu dianggap sebagai berlagak..

Eh tau tak..aku ni peramah tau..cea cea..


Cuma ko kene la bukak mulut dulu..Klo ko buat ayat zaman tok kaduk seperti 'hai, macam pernah la nampak muke awak, awak ni yang berlakon dengan Erra Fazira tu kan'


Serius aku akan layan walopun intro ko nak kenal tu cukup x semenggah


Tak pun, 'Eh, kita macam pernah berjumpe la, tapi kat mana erk, tapi time tu awak tengah mok mok lagi ..sekarang dah kurusla...'


Lagila aku semangat kentang nak kenal dengan ko kan..ada unsur puji-pujian di situ..


Aku suka berkawan klo aku dipuji tanpa dipinta...


Like ' Pipi awak gebu la, nak cubit-cubit je wase..'


See...haruslah kombang koncop hidong mak ni kan..


Tapi kalau kau kata, 'eh macam kenal la, awak ni la yang dulu tersembam dekat cermin bas tu kan ????'

Serius ko takkan dapat senyuman penyihir aku, tapi ko dapat tendangan senak di situ..


Haiyarkkk!!!! Dish Dish!!






0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review