Thursday, November 18, 2010

Tersepit di Antara Dua

at Thursday, November 18, 2010
Reactions: 

Aku di dalam dilema..

Mahu yang ini ka..???


Atau yang ini...


Tapi hati lebih berat ke arah yang pertama tu..ngeh ngeh ngeh...Lagi mahu dilema..Kasi sepak sikit pempuan ni, biar sedar dari mimpi...


Yes..!! Aku sudah nekad...

p/s: Aku tak boleh nak update banyak-banyak..Tangan tengah parkinson nak beli handset baru..Sedang parkinson pada kelajuan 7 skala ritcher ni..Harap maklum..

Sekian

5 comments:

Orang Jahat Na'uzubillah said...

ehh kenapa tamau angkat itu blekberi terus? o.O

FaRiHa said...

ayooo..BB camera nye tak ngancam la..kamu ni, as a blogger, camera penting la..ann ann ann..?

Orang Jahat Na'uzubillah said...

ehh kamera inchek BB lagi ngancam maaa daripada itu iPhone. heheheheh..

kalo mao mengancam itu kamera amik itu sony eriksen lohhhhhhh...

takkk, sebagai seorang blogger, adalah penting jika kawan di sebelah mempunyai camera yang hebat, pinjam je kawan punya har har har har *murahan*

..nOj.. said...

saya vote yg 1st. hehe

FaRiHa said...

OJN: eh betullah...kene cri member yg ade DSLR ni..hahaha..gilooo tetibe nak BFF kan..

Nak beli BB kene up lagi itu pulus..makcik miskin dah ni..nak makan pun tergaru2 pale..

noj: sudah angkat pun...best best best. tajuk je propa in dilema, padahal dr first nak yg tu

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review