Friday, December 3, 2010

First Time..

at Friday, December 03, 2010
Reactions: 
FIRST... Its not first time about pecah dara..pelizz uolsss.. hehehe



Apa la yang first time sangat pada Cik Buyung ni...



Nak kata first time kene maki, banyak kali dah. Kalau nak dihitung pakai bulu di badan, pakai bulu pak arab baru cukup..


Nak kata first time bercinta, hoh..!! memang tak langsung, 5 tahun terbaby-baby, terbucuk-bucuk.. pelizz laa

Nak tahu apa..???

Untuk pertama kali nya, aku dapat tawaran jadi MODEL wei...!!!!! Wohooo..!!


Model tu... Ko tanya la mana kubur pun, layak ke aku jadi model.. Just imagine, mesti orang dalam kubur tu cakap, aku rela pindah kubur kat oversea dari tengok si Buyung tu tergedik-gedik dalam majalah Malaysia...


Verry the laser tau, apa mak ni tak cukup bergetah ke.. Daaa.. Talk to my handss plizzz..



Eh..ada orang percaya ke aku jadi model ni...???


WAKAKAKAKAKA...uolsss ni, adoi..!! aku ingat aku sorang je yang bendul, ada geng rupanya..


Kalau yang tak percaya tu, bagus la uollss ni, ada pendirian dan kepercayaan yang tinggi, yang bahawasanya aku ni seorang mamalia yang mustahil untuk jalan pakai high heels, dan lenggang punggung di pentas.


Actually, ada orang bagi award blog pada aku la. Dari haneehanisa. First time oh.. Rasa jakun tu tak payah cerita la.. Rasa nak panjat KLCC sampai atas, dan jerit AKU DAPAT AWARD OIIII..!!!


Tak ke mental namanya.. Ni pun aku tahan je. Tingkap asrama terbukak luas ni. Kang aku jerit kang, ada jugak orang ingat aku kingkong.




Inilah award aku..hehehehe.. suke suke suke.. Bende alah ni bukan free free tau, ade soklan-soklan sekali..


1. Apa nama blog aku dan kenapa guna nama tu ?

Well, aku ulang untuk kesian kalinya khas untuk orang-orang yang kurang tajam skill penglihatannya, LIFE OF PRINCESS GUMUK.


Aku pilih princess sebab aku memang kuat berangan nak jadi puteri-puteri kan..Pernah request pada makcik hang tuah, ajak dia pergi Pejabat Pendaftaran, tukar nama pada Puteri.. :P


Then makcik hang tuah kata, puteri ni tak boleh berdahi jendul...


Perghh..mendapat je aku...


Untuk word GUMUK pulak.. Hurm.. Yang tu kisah kedebaban aku di zaman jahiliah, tak mo ingat ah.. Bikin sentap je.



2. 5 perkara yang paling aku ngairahkan..??

  • Bila orang kata aku cantik..ngeh ngeh ngeh
  • Tetiba dapat suami kerje engineer (tuah dari langit ko..)
  • Kereta caldina
  • Lelaki hensem ciptaan Tuhan.. hehehe
  • Kalau fahrin ahmad masuk minang

3. 5 perkara yang aku kureeenggg ngairah..??

  • Bila orang asyik ingat si gendut tu anak aku, padahal adik kan
  • Makcik Hang Tuah membebel.. (stress nok..!)
  • Bila ade orang ngurat adik aku, padahal terang-terang aku lagi cun
  • Pakai baju ketat, tapi bukak semula bile lemak terlebih muatan

Siap jugak.. aku nak bagi award ni pada erm...sapa ek... haaa...!! tingggg


p/s: tak boleh tag banyak-banyak, karang sawan puleekkk


2 comments:

buyuiazliana said...

ohh terima kaseh2...kena la menjawab kan?ok di kala saya sangap saya akan menjawabnya..take care!

FaRiHa said...

nak jugak tahu, ape bende yang mengairahkan kak N..huhuhu..macam salah soklan je ni..er ye ke?? hahaha BELASAH.......

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review