Sunday, December 5, 2010

Hari Ahad Uolsss..

at Sunday, December 05, 2010
Reactions: 

Hari ahad, dan aku adalah bangun awal... adalah sangat sesuatu disitukan.. Hak hak hak..

Yeay..!!! Hidup ku sudah kembali normal..



Kalau dulu, sebelum waktu bekerja, setiap hari adalah hari ahad. Isnin jadi Ahad, Selasa pun Ahad, dan seterus-seterusnya pun Ahad...


Duduk rumah, goyang kaki, tunggu sinetron kat tv..



Jam 2.00pm - Alisa
Jam 3.00pm - Stairway To Heaven

Jam 4.30pm - Ulek Mayang

Jam 5.30pm - Cinta dan Anugerah
Jam 6.30pm - Seribu Kali Cinta



Tengoklah tv aku disitu sampai lebam.. Tidur pulak waktu ayam dah berkokok sampai nak tercabut halkum. Bangun pagi jangan cerita la.. Pagi ke..??? herk..!


Dah 4 bulan tak merasa embun pagi... Terasa macam, eh ni embun erk..?? Sampai lupa macam mana rasa embun tu uollss.. Embun tu sejuk ke panas..??? hahaha.. lempang sekejap.. Punya kritikal hidup perempuan ini...


AKU SUDAH MENJADI PEREMPUAN...!!!! wohooo...


Abis tu sebelum ni kau ni mak gergasi ek Buyung..??


Erk..???? cissssss....



p/s: Hidup ni adalah penghinaan, lagi-lagi kalau ade En Blog yang bermulut laser..!!


6 comments:

miszcoolrelax said...

kau dah start kerja ke far?

FaRiHa said...

Aku masuk BeST programe la mek..seminggu doh ade KL ni..

miszcoolrelax said...

best program? menate apa tu? astu kau stay mana?

FaRiHa said...

aku stay kat technology park college kat bukit jalil ni..ada hostel..xkan ko x penah dgar..?? bende ni kursus 6 bulan tentang biotech la, dan mcm mana nak jadi usahawan biotek.mcm tu ar..pastu ade elaun 1K

miszcoolrelax said...

tak pernah dengar weyh. sebab tu aku tanya.;p astu diorang akan serap kerja dengan diorang tak?

FaRiHa said...

xdelah serap terus..ramai tu..150 org. tapi kat sini ade 70 je, balance kat tempay lain, yang paling excellent die amik ar kan.pastu ade la gak diorg bantu anta resume ke syarikat2 lain..bergantung pada nasib

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review