Thursday, December 2, 2010

Khas untuk Uolls...

at Thursday, December 02, 2010
Reactions: 
video


Ingat nak nyanyikan untuk Mr A sempena birthday dia, tapi macam nampak mentel pulak pempuan dalam ni ..hakhakhak..


Lagi-lagi kan, aku kalau cakap dengan dia kan ala-ala pengkid, sesekali je feeling woman tu keluar. Kalau aku kasi video ni, 2 tahun la dia bahan aku.. Hek eleh, kata je brutal, masuk karok layan cinta-cintu.. Mendapat la ko kat situ, dia tu bukan boleh, ade je..


Tapi dengan uolls mentel-mentel takpe, tetap jugak bukak blog cik buyung, walau pun isinya macam hek elehhh gituw..Korang bahan aku pun sehari dua je, lepas tu senyap kan kan kan..?? (sambil letak pisau gillete kat nadi tangan) KAN..?????


Video ni ekslusif ye nok, berani mati aku rakam kasi uolls tengok..Kantoi la segala kelembutan, kelemahan kelembutan kehatian dan ketertiban cik Buyung..


Harap-harap kepada lelaki di luar sana yang sebelum ni admire aku bagai nak mati, teruskanla admire tu.. Jangan pulak, tetibe, eh selama ni aku admire pempuan giler la


No no no.... Cik Buyung mandrem nanti...hakhakhak


Jom nyanyi ramai... Oh kidung malam~ nyanyikan lagu..~


* Kidung ke hidung ek..?? Tetibe mak terkonfius nok


3 comments:

Cik Ila said...

salam perkenalan.thnx add Cik Ila fb...cik ila dh follow blog awk..
rajen2,view la blog cik Ila pulak.

miszcoolrelax said...

fuiy0o0 far! naseb baek tak crack suara part chorus tu. hehe. bagus2!!

FaRiHa said...

Cik Ila: thanks sebab follow..selamt berkenalan..

Ifi: bnyak kali rakaman tu..kau ingat sekali buat terus perfect, makan zaman oh nak rakam.. kawan aku tengah ting tong yang main rakam2 dalam kamera

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review