Friday, April 15, 2011

Char Kuew Teow yang...

at Friday, April 15, 2011
Reactions: 


Perggghhhh terangakat rahang aku dengan kesedapan dia.. Walopun rupa nya tak menggoncang jiwa, tapi percayalah, bila masuk di mulut, fuhhhh... Ko takkan pandang kiri kanan. Sekejapan tinggal bekas sajork... Kira aku makan sampai jilat pinggan... Memang terbaik...! Dah la aku memang mengidam kan, selalu nampak yang kering je, bila nak nampak yang basah, terus CHAR KUEW TEOW SATOOOOO...! Dia ada yang special tau, tapi kasi cuba yang biasa punya.. Kalau memang sah mampu buat aku terangkat rahang, esok boleh kasi try.. Bukan main puji lagi, padahal waktu kat kedai tu, meraung-raung sebab lambat sangat.. Ape dimandrem ke CKT ni sebelum kasi kat aku. Taula mak gojes, xyahla pakai cara tipu nak pikat mak ni kan. Kalau la aku dapat tahu, sape yang buat CKT ni, aku kiss juta-juta... Sayang gilakkk sebab char kuew teow mencapai piawaian hati montelku... Yippiiiiii


0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review