Tuesday, April 19, 2011

Poorahhh...!

at Tuesday, April 19, 2011
Reactions: 
Hari ni kengkonon nak buat kerja secara tulus.. Dah nama KOHNON kan. Tulus la sangat, Sampai dah geget-geget pc ni nak tengok pesbuk, tengok belog (kalau ade peminat tinggalkan mesej ke..) Keh keh keh..

Gelisss tau..

Last last, tak tahan... Masuk keroje kol 9, kol 9.05 bukak pesbuk.. Kah kah kah.. Paling lama la tu kira boleh tahan.. Last last, report kemana, aku kemana, Faizal yang sibuk dengan awek dia, entah ke mana..

Kalau bos takde, memang lope diri. Masuk rehat pukul 2.30.. Wah koooo, macam hari Jemahat pulak kan.. Kalau tiap bulan bos otstesen, bengkrap company dia ni dek dikerjakan kitorang berdua..

Selagi boleh goyang bontot, goyang sehabis mungkin. Kah kah kah. Karang bos sudah masuk, boleh vibrate je pun paling jauh.. Hahahaha

Ok lah, nak siapkan kerja. Bising si Pesal tu report dia lambat siap. Eh eh.. Aku berhenti kerje kang...!

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review