Wednesday, April 6, 2011

Tak Sempat

at Wednesday, April 06, 2011
Reactions: 
Hari ini serba lambat ok.. Bangun lambat, datang kerja lambat, buat kerja lambat, nak on pc pun, punya lambat..! Sudahnya, makan serapan di office je, tu pun main telan-telan, ngap ngap ngap, siap..!! Berpeluh-peluh makan. Kalau boleh satu kunyahan tu tak lebih lima saat. Minum air pun, sekali nganga je..

Sangat penat hari ni, maklumla, semalam balik lambat kan...kihkih. sampai rumah pukul 12 okeh, terus tergolek.. Poneknye tu, rase macam nak terbang je dari aras bawah ke tingkat atas, nak tengok no lift pun tak mampu.

Oh hari ni, datang kerja, bukak je pintu, muka Faizal opismet aku ketat semacam.. maksudnye gaduh besar la tuuu.. Hahaha.. Kepochi sangat.. Ko nak sembunyi dari ahkak yang dah tukar pakwe lapanpoloh kali ni, memang tak dapatla. Sekilas tengok ko jalan pun tahu la, looser semacam... hahaha. Sebab aku kalau putus cinta, looser macam tu la gayanya bila jalan...

Kalau jalan pun, main sepak-sepak batu, macam terasa menyepak muka ex boipren kann...

Oh hari ni mahu ngedate lagi... Hehehe.. kata bulan tengah subur kan. Tu yang merenyam semacam.. Aku akan update live dari KLCC okeh..!

0 comments:

Post a Comment

 

BeLoG CiK BuYuNg Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review